diumenge, 23 de gener del 2011

Dècada

Enguany hem començat una nova dècada i, pensant-ho l'altre dia, em vaig adonar que la meva vida, darrerament, ha basculat a partir dels nous decennis.
Tot va començar el 1990, l'any en què tota la família vam fer les maletes i, amb una mescla extranya de dolor i il·lusió, vam agafar la A-7 en direcció sud per establir-nos a València: nova ciutat, nou ambient, nous amics... En fi, una nova vida. I així va passar tota la dècada, a casa dels pares, coneixent l'Asela, estudiant  i introduint-me en el mercat laboral.
En això que va arribar el 2001 i va començar una nova dècada totalment diferent de l'anterior, amb el casament al mes de juliol: nova feina (vaig començar al setembre del 2000), nova casa, nou entorn, nous horaris, noves responsabilitats... En fi, una altra nova vida. I així ha passat tot aquest decenni, a casa nostra, amb el naixement de les filles i la consolidació de la família.
I ara som a l'inici del 2011 i tinc el pressentiment que aquesta dècada també hi haurà canvis. De moment només és una intuïció, però em sembla que ja sé per on aniran els trets. La vida és una tómbola i no saps mai cap a quin costat et guiarà, però espero que aquesta sigui una dècada prodigiosa i que d'aquí a deu anys pugui dir: doncs al final la cosa va sortir molt bé, ha estat una bona dècada.

4 comentaris:

  1. Per a mi, al teu costat ha sigut una dècada fantàstica. Espere que aquesta també siga molt bona, siga o no de canvis, i que les que hagen de vindre també. Un beset.

    ResponElimina
  2. Que tingues sort en aquesta nova dècada.

    ResponElimina
  3. Si la sort es busca, insistiré fins a trobar-la. Gràcies!

    ResponElimina