divendres, 7 de gener del 2011

Rutina

N'hem parlat en altres ocasions i altres llocs, però en un dia com avui és inevitable fer referència a la rutina, aquest costum pres de fer una cosa d'una certa manera. I és que aquests dies de vacances nadalenques que tot just s'han acabat, i que per a molta gent són dies de descans i de vacances, de festa i dolços, són també dies de grans tiberis, de visites familiars, de costums irrenunciables, de criatures les vint-i-quatre hores, de tardes senceres als centres comercials, de...
Fa uns dies vaig dir que sentia felicitat, durant aquest període. Per descomptat. Però també és cert que tants dies d'activitats extra arriben a cansar fins al punt de desitjar que arribi la maleïda rutina: la que ens fa llevar a quarts de vuit del matí, la que ens fica en mil lluites matineres amb les criatures, la que ens embussa dins el cotxe, la que ens empeny a la feina (avorrida, feixuga, rutinària...). Vaja, res que no sàpiga ningú. Però aquests coses sempre passen: quan les vacances s'allarguen desitgem que arribi la rutina. I quan la rutina s'allarga en excés, preguem perquè arribi un miserable pont que ens faci canviar d'hàbits ni que sigui per un dia.
Ara, per tant, tocar rutina. I a patir!

1 comentari:

  1. Jo crec que quan són les vacances d'estiu, estem molt bé i no volem que vinga la rutina tan prompte, el que passa és que les de Nadal són diferents, amb moltes activitats (sobretot si tens fills) i molt de moviment d'ací cap allà (si tens família fora de la ciutat), per no dir de molt, molt de menjar, que arriba a ser fins i tot pesat. Jo també tinc ganes que arribe la rutina. Però com que ara s'acaben els ponts..., tindré ganes que arribe el cap de setmana.

    ResponElimina